Politica de retur

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de client.


In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47): pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.


Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, rupturi, tocituri, urme de murdarie sau urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Costurile de transport aferente returului sunt de 20-50 de lei, in functie de firma de curierat aleasa de tine, si se vor achita in momentul in care expediezi produsul catre noi. In cazul in care nu doresti sa achiti costul de transport la expedierea coletului, iti vom refactura costul de transport pentru expeditia retur si vom retine suma respectiva din valoarea returnata.

Produsele trimise fara transmiterea in prealabil a unei cereri de retur vor fi returnate clientului.

Procedura de returnare:

Trimite cererea de retur in scris, pe whatsapp la numarul de telefon 0751728541. Cererea trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu: numele de pe care s-a facut comanda, produsul pe care doresti sa il returnezi. Vom analiza cererea iar daca totul este in regula, vom trimite curierul sa ridice coletul de la dvs. Odata ce ai primit acceptul nostru pentru retur, ambaleaza produsul corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului. De indata ce produsul ajunge la noi, acesta va fi verificat, vor fi intocmite documentele de retur si vei primii banii in plic prin curier.
Intervalul de timp din momentul in care primim cererea de retur pana vei primii banii nu va depasi termenul legal de 14 zile.

Te rugam sa nu expediezi coletul cu ramburs, in caz contrar acesta va fi refuzat si se va intoarce la tine. Returnarea banilor se poate face numai dupa verificarea prealabila a produsului returnat.